Seksspeeltjes. Een term die weinig vrouwen durven uit te spreken. Maar waarom benoemen we niet waar onze interesses liggen, waar we nieuwsgierig naar zijn of wat er in de lade van het nachtkastje ligt? Laten we het beestje bij zijn naam noemen! Want dames, is het optimaal (laten) stimuleren en ontdekken van je eigen lichaam niet het fijnste gevoel dat er is?!

Seksspeeltjes kunnen gebruikt worden wanneer je alleen bent, maar ze kunnen ook een hele fijne boost geven aan je relatie. Zoals het gezegde luidt: ‘In een relatie draait het om geven en genomen worden’. Oke, toegegeven: dit is natuurlijk geen gezegde. Maar de boodschap is niet minder gemeend! Of je nu net in je relatie zit of misschien al jaren samen bent met de mooiste en liefste persoon ter wereld, je wilt altijd blijven ontwikkelen. Individueel en samen!

Ben je nieuwsgierig naar seksspeeltjes, maar heb je geen flauw idee waar je moet beginnen: Geen zorgen! Bij Pretty at Night geven we je een heldere uitleg per sector. Heb je na het lezen van de omschrijvingen toch nog vragen? Wij staan voor je klaar!

“De vibrator”

Grote kans dat je hier wel eens van hebt gehoord, want de vibrator is het meest favoriete seksspeeltje voor vrouwen! Toch is het aanschaffen van de juiste vibrator niet altijd gemakkelijk. Waar houdt je lichaam van? Wil je rustig opbouwen of durf je juist een stapje verder te gaan? En heb je al nagedacht over de vorm, het formaat en minstens zo belangrijk: waar wil je jouw vibrator voor gebruiken? Hieronder zie je het verschil tussen de verschillende soorten vibrators:

De ‘gewone’ vibrator

Voor clitorisstimulatie en vibrerende penetratie.

De anaalvibrator

Voor het stimuleren van de G-spot.

De luchtdrukvibrator

Door indirecte stimulatie van de clitoris zijn meerdere orgasmes achter elkaar mogelijk.

De wandvibrator

Deze is geschikt voor het masseren van het gehele lichaam, zowel van jezelf als je partner. Let op: dit product is niet geschikt voor penetratie!

“De dildo”

De dildo is vergelijkbaar met de vibrator, alleen vibreert deze niet. Ook hebben veel modellen een levensecht uiterlijk om het ultieme gevoel van echte penetratie te imiteren. De dildo is solo te gebruiken, maar kan ook een hele fijne toevoeging zijn tijdens een heerlijke avond met je partner!

“De buttplug”

Wanneer je jouw genot naar een next level wilt brengen, is dit een uitkomst! De buttplug kan gebruikt worden tijdens (dubbele) penetratie of masturbatie, je mogelijkheden zijn dus eindeloos! Het uiterlijk is kegelvormig en heeft standaard een breed uitlopend uiteinde om te voorkomen dat het tijdens de inspanning zoekraakt.

Let op: De anus maakt geen vocht aan, het is dus erg belangrijk om een glijmiddel aan te schaffen voor je de buttplug in gebruik neemt!

“De tepeltoy”

De tepels zijn voor veel vrouwen en mannen een erogene zone. De tepeltoys zijn zeer geschikt voor solo gebruik (Je hebt ten slotte maar twee handen!) maar ook voor koppels! Denk je dat tepeltoys enkel bedoeld zijn voor BDSM? Absoluut niet! De tepeltoys zorgen voor een pijnreactie, wat kwellend maar ook zeker stimulerend kan zijn!

“De vibrerende eitjes en vaginaballetjes”

Het vibrerende eitje is speciaal ontworpen voor de vrouw! Stimuleer je vagina zowel van buiten als binnen, net wat jij het prettigst vindt. Bij de meeste vibrerende eitjes wordt een afstandsbediening geleverd, zodat het op afstand te bedienen is.

Tip! Breng het eitje vaginaal in en geef je partner de afstandsbediening. Ga samen boodschappen doen of maak een heerlijke wandeling en laat je verrassen. Hoe spannend is dat?!

Wanneer een vrouw sterke bekkenbodemspieren heeft, is zij in staat om de vagina strakker te trainen. Hiervoor zijn de vaginaballetjes een perfecte tool! Een strakkere vagina betekent meer genot voor zowel jezelf als voor je partner! Succes gegarandeerd!